Hrezdac s-a operat de ligamente: „O încercare pentru cariera lui, dar e puternic”

0
185

Diagnosticat cu ruptură de ligamente în urmă cu două săptămâni, Denis Hrezdac a ajuns la „cuțit” la începutul acestei săptămâni. La prima vedere, operația tânărului mijlocaș a fost o reușită, iar, ieri, a fost externat de la Clinica din Timișoara.
Între 6 și 8 luni va petrece în afara gazonului juniorul „Bătrânei Doamne”, însă numărul de meciuri pe care le va rata e o necunoscută în acest moment, ținând cont de faptul că fotbalul e oprit total pe fondul pandemiei de coronavirus.
„Am ținut în permanență legătura cu Dennis, atât eu, cât și băieții. Este bine după operație, moralul îi este bun și-i vom fi în continuare alături așa cum putem, prin metoda online. Procesul său de recuperare va fi destul de complicat, e clar că această operație e o încercare în cariera lui Dennis. Dar e puternic și va trece cu bine peste tot, va avea sprijin necondiționat din partea clubului UTA”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.
Aflat acasă, la Brașov, antrenorul „Bătrânei Doamne” se interesează zilinic despre starea de sănătate a jucătorilor săi, iar vești bune vin și dinspre fundașii late­rali titulari în debutul stagiunii.
„Stancu este ca și vindecat, doar că în această perioadă nu-l putem testa. Tomozei s-a ales și el cu o problemă la laba piciorului în Antalya, pauza asta
i-a prins bine din punct de vedere me­dical, este clar că, la reluarea antrena­-mentelor, vom fi cu toții apți, cu excepția lui Denis Hrezdac. De acum, e important ca nimeni să nu se îmbolnăvească cu acest virus periculos, însă asta le dorim tuturor suporterilor noștri, românilor în general. E nevoie de unitate și responsabilitate maximă pentru a trece cu bine prin această încercare grea”, a adăugat Gyuszi Balint.
Ultimul antrenament al „roș-albilor” a avut loc pe 13 martie, după care Federația Română de Fotbal a sistat orice activitate, mai ales după situația de urgență decretată de președintele Johannis pe 16 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.