Hunedoreanul Ciocan e noul mijlocaș al Ineului

0
162

ciocanGruparea zărăndană a întărit rândurile fotbaliștilor Under 19 cu un fotbalist crescut de Aurul Brad. Sosit la Ineu în debutul pregătirilor estivale, Darius Ciocan l-a convins pe Cristian Sculici că merită un loc în lot pentru noua stagiune de Liga a III-a.
„Dacă muncesc și sunt serios nu văd de ce nu aș prinde un tricou de titular. Am încredere în mine, din câte observ Ineul mizează mult pe jucătorii tineri, așa că voi da totul pentru a-mi aduce contribuția la rezultatele bune ale noii mele echipe. Cu siguranță, e un prim pas important în cariera mea, colegii m-au primit bine, cred că vom face trea­bă bună împreună”, spune mij­locașul de bandă dreaptă.
Până la această vârstă (fotbalistul va împlini 19 ani peste o lună de zile), Ciocan a mai cochetat cu fotbalul arădean. În urmă cu trei ani de zile, hunedoreanul a susținut probe la Șoimii Pâncota, dar mutarea nu s-a mai realizat.
Până în acest moment, ine­uanii au transferat patru fotba­liști Under 19: portarul Șubaș și mijlocașii Clej, Deloreanu și Ciocan, plus experimentatul Petrică Huțanu. Ar mai urma fundașul celor de la Buteni, Onoc, dar și un mijlocaș central defensiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.