I-a spus DA în fața primăriei

1
2412

Cele trei chiciuri obosite din fața primăriei municipiului Arad au fost și ele, în cele din urmă, bune la ceva.

În afară de oficierea căsătoriilor false dăruite, azi, cu inimă largă, de cei din fața primăriei, de cele trei „lulele” ieftine de pus în ramă și scrise în istorie, care sălășluiesc în mijlocul Aradului, tinerii  îndrăgostiți până peste cap, au profitat de decorul oferit de primărie, mai „pe sărăcie”, cum s-ar zice, și și-au cerut partenerele în căsătorie.

 În mijlocul superficialității, al caraghiosului și al modului ieftin de etalare, cum de altfel ne-a obișnuit Primăria Arad, Răzvan Cornea și Adina Botuși, doi îndrăgostiți „lulea”, cu sentimente pure s-au logodit.

Pe de altă parte, azi nu a fost vorba, neapărat, de iubire, ci mai degrabă de afaceri profitabile și de pierderi remunerative. Pierderi de acest fel au suferit și portofelele bărbaților, care s-au mai „ușurat” puțin sau puțin mai mult. La „ușurarea” portofelelor au contribuit, bineînțeles, doamnele și domnișoarele, care și-au luat, ca să nu spunem că și-au „târât” la propriu, partenerii la shooping.

De asemenea, culoarele mall-ului din Arad au „strigat” după ajutor, în urma cozilor interminabile la reducerile de Valentine’s day. Într-un glas cu ele s-au unit și casele de marcat, care erau atât de suprasolicitate, încât „nu mai știau nici cum le cheamă”.

Nu s-au lăsat mai prejos nici adolescenții care și-au surprins „iubițelele” cu ursuleți de plush, trandafiri și multe alte atenții care se consideră a fi necesare pentru ”întreținerea iubirii”, declară unul dintre trecătorii de pe stradă.

Ei bine, dacă unii și-au golit buzunarele, alții și le-au umplut. Vânzătorii „minunățiilor” de Valentine’s day, ale tarabelor de pe lângă Piața UTA au avut o zi foarte productivă, cu câștiguri de zile mari.

Unii pierd, alții câștigă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.