Iacob a îmbrăcat din nou haina salvatorului: „Experiența mă ajută să judec fazele mai dificile”

0
294

Florin Iacob și-a continuat forma excelentă din acest sezon și contra Mioveniului. Portarul UTA-ei a avut mai multe intervenții importante în partida cu argeșenii și a salvat trupa arădeană de la o eventuală înfrângere.
Balint, Isfan și Massaro chiar au ajuns în poziție de unu la unu cu goal-keeperul de 26 de ani, care susține: „Experiența mă ajută să judec fazele mai dificile. Am pierdut două puncte astăzi, nu am câștigat unul, pentru că suntem UTA și nu ne mulțumim cu un egal. După aspectul jocului, ambele echipe puteau câștiga”.
Au fost și două-trei situații în care numărul unu al „roș-albilor” a avut intervenții de adevărat libero, în afara careului, una chiar cu capul. „I-am studiat, știam că joacă rapid și cu pase în spatele nostru și de aceea am stat mai aproape de fundașii centrali. La gol, mingea a prins gazonul sintetic ud și s-a dus mai tare. Am atins-o puțin, dar nu am putut să o scot”, ne-a mai mărturisit Iacob, care a și purtat banderola de căpitan odată cu trecerea lui Cipri Rus pe bancă.
Aproximativ 4.000 de arădeni au luat cu asalt arena „Motorul” cu ocazia vizitei celor de la Mioveni. „În prima repriză, când cântau toți suporterii, mă simțeam în altă lume. Bine, concentrarea a rămas, dar pur și simplu atmosfera a fost senzațională”, mai susține cel mai constant fotbalist al debutului de sezon în tabăra „roș-albă”.
Până acum, portarul de Cupă al UTA-ei a fost Mirel Bolboașă, dar într-un meci cu Dinamo e posibil să apere oricine. „Nu mă gândesc până acolo, înainte de Dinamo jucăm cu Pandurii în campionat și trebuie să luăm neapărat trei puncte”, a încheiat Florin Iacob.
Cu trei goluri primite, UTA are a doua cea mai bună defensivă (la egalitate cu Buzăul) în mare parte și datorită lui Iacob. Liderul Turris formează, deocamdată, cea mai impenetrabilă echipă, cu doar două goluri încasate.
E adevărat, au și un meci mai puțin disputat, cel cu U. Cluj, însă și Petrolul mai are de jucat o restanță, cu Csikszereda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.