Iacob și Antal, nemulțumiți total de gazonul din Arad

0
243

UTA – Dinamo a fost un meci extrem de greu pentru ambele echipe. Terenul noroios a dat bătăi de cap fotbaliștilor. Golul câștigător a fost marcat dintr-o fază controversată, iar arădenii au făcut scandal după ce arbitrul Cătălin Popa a acordat o lovitură de la 11 metri în minutul 8.

Florin Ilie a fost lovit de minge în mână, după un duel cu Marco Ehmann, iar centralul Cătălin Popa a acordat dinamoviștilor lovitură de la 11 metri. Deian Sorescu a marcat singurul gol al partidei, transformând elegant lovitura de la 11 metri.

Este frustrant că nu adunăm puncte acasă. Muncim mult pe un teren foarte greu. La penalty eu cred că jucătorul nostru a avut mâna aproape de corp. Ne mobilizăm, dar nu știu ce se întâmplă. Sper ca suporterii să vină la stadion și să ne ajute. Suferim acasă”, a declarat portarul Florin Iacob.

Atacantul echipei arădene Liviu Antal, a fost supărat și el pe arbitru, dar cel mai tare a fost deranjat de terenul greu ce le-a făcut misiunea mult mai dificilă.

Nu am reușit să marcăm… nici eu, nici echipa. Am pus presiune pe adversar. Am vrut să avem mingea și să dominăm. Nu ne ajută nici terenul să facem meciuri mai bune. Acea fază de la penalty a decis partida. Avem mai multe puncte din deplasare pentru că terenul nostru lasă de dorit. Următoarele meciuri le vom trata cu toată seriozitatea și este important să adunăm puncte”, a spus și Liviu Antal.

Dinamo are 25 de puncte și a urcat pe locul 9, UTA are 24 și ocupă poziția cu numărul 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.