După succesul cu Sirius Târgu Mureş, Universitatea Goldiş ICIM Arad se pregăteşte pentru trei deplasări consecutive în drumul spre play-offul Ligii Naţionale de Baschet Feminin.
Prima e azi, la Iaşi. Un joc ce pe hârtie e la îndemâna fetelor lui Bogdan Bulj, dar să nu uităm că singurul succes stagional al ieşencelor a fost tocmai cu Aradul. Tocmai de aceea arădencele tratează cu toată atenţia jocul din capitala Moldovei. „Cel mai greu meci este cel care crezi că l-ai câştigat dinainte de a-l juca. De aceea, jucătoarele trebuie să fie concentrate şi să evoluăm aşa cum ne antrenăm şi ceea ce am pregătit să punem în aplicare. Ştim că au în componenţă trei noi jucătoare care tocmai ce le-au transferat, vorbim despre trei americance, dar noi ne vom face jocul şi dorim să ne întoarcem de la Iaşi cu o victorie”, spune Bogdan Bulj, antrenorul echipei arădene.
Cele trei baschetbaliste de peste Ocean de la formația moldavă sunt:
Angelica Bermudez (27 de ani, pivot, 1,85 m), componentă a naţionalei Porto Rico, a jucat la clubul Atenienses din Porto Rivo
Morgan Jennings (27 de ani, guard, 1,73 m) a mai jucat în România la CSM Oradea cu trei ani în urmă
Alexia Adams (31 de ani, guard, 1,64 m) dupa ce a fost căpitanul echipei Nova Vita Târgu Mureş, a jucat în Belgia la Oostende.

Recomandările redacției