Iată bunicuţele sexy de la Hollywood! Ce secrete și trucuri au vedetele

0
428

Arată foarte bine pentru anii lor! Deşi au ajuns la vârste de bunicuţe, Jane Seymour, Diane Keaton, Jane Fonda şi Cher încă se menţin foarte bine. Ele şi-au dezvăluit secretele.
Nu ai crede că actriţa Jane Seymour (cunoscută pentru serialul american Dr. Quinn) are 69 de ani şi a născut patru copii. Are încă un trup de adolescentă, deşi mai are un an până devine septuagenară. Îşi păstrează silueta cu exerciţii fizice.
Ca să nu facă riduri folosește loțiuni şi creme hidratante. Are grijă să doarmă 8 ore. Evită carnea și dulciurile. A fost măritată de patru ori.
Actriţa Diane Keaton, de 74 de ani, se menţine şi ea bine. Nu pare septuagenară. Ea spune că o ajută mult să nu îmbătrânească faptul că îşi propune mereu să fie bună. Fiindcă răutatea se arată pe faţă. De asemenea este convinsă că îşi păstrează un aspect frumos pentru că este vegetariană şi face exerciţii fizice. Are doi copii adoptivi.
Actriţa Jane Fonda, de 82 de ani, pare mult mai tânără decât vârsta ei. Ea a dezvăluit că o ajută un stil de viaţă sănătos, credinţa şi, înainte de 80 de ani, sexul. Nu face excese la mâncare, evită carnea şi dulciurile. Întreaga viaţă a făcut exerciţii de gimnastică aerobică. A fost măritată de trei ori, are trei copii şi doi nepoţi.
Cher, de 74 de ani, arată de-a dreptul spectaculos pentru vârsta ei. Pentru a păcăli bătrâneţea, cântăreaţa joacă mult tenis şi face surf. „Ador ca­feaua şi dulciu­rile, dar mă abţin”, spune ea. Are doi copii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.