Iată cele 9 echipe ale noului sezon „Asia Express”!

0
135

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Lidia Buble, Mihai Petre și Connect-R sunt trei dintre vedetele care vor porni în cursa contra cronometru.
Competiția Asia Express va începe în curând, iar echipele sunt gata să pornească în aventura vieții lor și să demonstreze că pot depăși orice obstacol. S-ar părea că anul acesta vedetele și echipa de producție vor suporta temperaturi mai scăzute, pentru că filmările nu vor mai avea loc în țări din Asia, ci în Rusia și Turcia.
Cele nouă echipe care vor participa în noul sezon
Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.
Chef Patrizia: „Este un vis împlinit”
„Pentru noi doi, această experiență este un vis împlinit și ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună!”, au povestit Patrizia și Francy.
Lidia Buble: „Vin să câștig”
„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.
Elwira Petre: „Nu știu ce ne așteaptă”
„Când am primit propunere de a parti­cipa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1.000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre.
Noua gazdă a emisiunii Asia Express este Irina Fodor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.