ICIM se întăreşte pentru play-off

0
357

FCC ICIM Arad și Flavia Ferenczi au ajuns la un acord pentru restul sezonului în curs. Astfel, sportiva în vârstă de 28 de ani revine la gruparea arădeană, anunţă site-ul oficial al clubului.
Are peste 200 de meciuri jucate în primul eșalon și are mai mult de 2.000 de puncte înscrise în Liga Națională în această perioadă. Cel mai bun sezon al său a fost în 2011/2012, când a jucat peste 1.000 de minute în campionat (medie de 34.46 în 31 de meciuri) și a marcat 464 de puncte (15 puncte pe meci).
În actuala ediție de campionat a evoluat până de curând pentru Olimpia CSU Brașov și a avut o medie de 13.1 puncte, 2.7 recuperări pe meci și 3.6 pase decisive.
A fost o piesă de bază în angrenajul trupei pregătite de Dan Calancea, cu o medie de 33 de minute petrecute pe parchet. De-a lungul timpului, Ferenczi – care a îmbrăcat maioul galben-albastru şi în sezonul trecut – a mai evoluat pentru echipele din Oradea, Satu Mare și Cluj-Napoca.
În urma rezultatelor mai puțin favorabile din actualul sezon, managementul echipei a făcut toate eforturile posibile pentru a redresa din mers situația FCC ICIM-ului.
Prin acest ultim transfer și aducerea la Arad a celei mai bune sportive române din lotul Olimpiei Brasovi, nu face altceva decât să dea încredere și speranțe pentru ultima fază a sezonului.
(baschetarad.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.