După partida ce a pus punct grupei valorice 7-10, s-au adunat 7 victorii consecutive pentru Univ Goldiş ICIM Arad. Ultima a venit într-o manieră impresionantă, în fața Alexandriei (79-50), dar nu e timp de sărbătoare, fiindcă duminică începe play-offul.
Arădencele merg la Cluj, unde dau peste un adversar ce se caldă în bani, dar care a fost învins deja în acest sezon de gruparea de pe Mureș. „Le felicit pe fete pentru jocul cu Alexandria, ne-au mers bine şi apărarea dar şi contra­atacurile. Am controlat jocul încă de la început, am avut o intensitate bună. Urmează un duel dificil cu Clujul, o echipă care şi-a permis să schimbe toate jucătoarele străine pentru că au un buget impresionant. Dar, ca şi până acum, vom juca la victorie şi, chiar dacă suntem conştienţi că există o diferenţă între cele două echipe, vom da totul în teren. Vrem să demonstrăm că nu suntem cu nimic mai prejos decât adversarul”, spune antrenorul Bogdan Bulj.
Pe aceeași linie se situează și președintele Univ Goldiş ICIM Arad. „Am obținut o victorie meritată cu Alexandria. Poate, diferenţă e neaşteptat de mare, atâta timp cât adversarul este unul agresiv. Dar, am luat jocul în serios, ceea ce mă face să sper că vom repeta evoluţia şi la Cluj. Mergem acolo să câştigăm, am mai făcut-o şi în sezonul regulat”, a completat  Marcel Urban.

Recomandările redacției