ICIM-ul începe campionatul la Brașov, dar până atunci are dublă în Cupa României cu U. Cluj

0
232

Pe 23 septembrie, Univ Goldiş ICIM Arad începe aventura în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Trupa antrenată de Dan Moraru şi Stacey Nolan va debuta pe terenul celor de la CSU Braşov. Abia în etapa a 4-a arădencele vor înfrunta campioana Sepsi Sf. Gheorghe.
Iată programul complet al turului pentru galben-albastre:
23 septembrie CSU Braşov (d)
27 septembrie Poli Iaşi (a)
1 octombrie Danzio Timişoara (d)
8 octombrie Sepsi Sf. Gheorghe (a)
15 octombrie etapă liberă
22 octombrie CSM Târgovişte (a)
29 octombrie Universitatea Cluj (d)
5 noiembrie CSBT Alexandria (a)
27 noiembrie CSU Alba Iulia (a)
3 decembrie Phoenix Galaţi (d)
10 decembrie Sirius Tg. Mureş (d)
Cât despre Cupa României, Univ. Goldiş ICIM are parte de un prim tur extrem de dificil. Arădencele vor înfrunta, pe 15 septembrie, în tur, pe Universitatea Cluj, echipă antrenată de Dragan Petricevic şi care a înregimentat-o pe arădeanca Andra Mandache. Returul are loc la Arad pe 19 septembrie.
„Abordăm noul campionat în condiţii oarecum speciale. Fo­losim banii publici ca anul trecut, așa că facem o echipă de mijlocul clasamentului. Avem un start de sezon dificil, în Cupă cu una din pretendentele la titlu, Universitatea Cluj, iar în campionat cu un Braşov care a creat probleme întotdeauna”, spune antrenorul Dan Moraru.
„Norocul ne-a ocolit şi de această dată în Cupa României, acolo unde parcă meciurile au fost…puse cu mâna. În campionat Braşov a fost întotdeauna un adversar de la care nu ştii ce să te aşteptţi. Însă se mai pot schimba multe. Iaşiul şi Timi­şoara nu au finalizat demersurile de participare, iar Satu Mare a făcut demersuri de a participa în Liga Naţională. Acolos e pregătesc lucruri frumoase, câtă vrem conducerea oraşului a fost peluată de un mare iubitor de baschet”, a comentat şi preşedintele Marcel Urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.