De trei etape, Univ Goldiş ICIM duce meciurile până în final, însă de fiecare dată cedează la diferenţă mică. Galaţiul, Clujul şi mai nou Braşovul au profitat de micile erori ale Aradului, dar erori care au făcut diferenţa şi au lăsat trupa lui Nolan şi Moraru să viseze după acel prim succes care poate însemna un nou început.
Un succes care ar putea veni azi, când, de la ora 17, în Polivalentă arădencele înfruntă Iaşiul. O echipă tot cu zero la capitolul victorii, dar cu eşecuri ceva mai drastice. Şi cu patru americance în lot. Aradul va răspunde, foarte probabil, fără liderul echipei, Brankica Hadzovic, cea care s-a accidentat cu Clujul şi a jucat la Braşov cu calmante, fiind incertă inclusiv pentru duelul cu campioana Sepsi Sf. Gheorghe.
„Până acum am bătut de fiecare dat la uşa victoriei, dar nu ni s-a deschis. Ca echipă am făcut unele greşeli, mai ales la nivel mental, care ne-au costat. Vreau să eliminăm aceste erori, să continuăm să muncim, să luptăm până la final şi va veni şi victoria atât de aşteptatăă. Ne aşteaptă un meci greu, pentru că şi Iaşiul e în situaţia noastră. O victorie ne-ar prinde bine pentru moral şi sunt optimist în ceea ce priveşte meciul de mâine (n.a. azi)”, ne-a declarat Stacey Nolan, antrenorul „galben-albastrelor”.

Recomandările redacției