Idei de activități pentru copii

0
410

Știm cu toții că, de multe ori, ne aflăm în impas când vine vorba de ce activități să le mai dăm sau să desfășurăm împreună cu copiii noștri, ca aceștia să nu se plicti­sească sau să mai renunțe la calculator, televizor și telefon.
Astfel, vă prezentăm în fie­care zi câte o activitate interesantă pentru copiii dumneavoastră sau pe care să o faceți împreună cu cei mici, activități care vă vor ajuta nu doar să petreceți timp de calitate cu ei, ci și să vă distrați.
Jucați-vă „Fazan”
Este un joc foarte util pentru dezvoltarea vocabularului copilului și poate fi foarte amuzant pentru cei mici. Este important să ții cont de vârsta copilului: să nu îl soliciți mai mult decât poate să facă față și ține cont de faptul că nu știe foarte multe cuvinte. Poți, în schimb, să folosești acest joc pentru a repeta anumite cuvinte despre care știi că le-a învățat de curând sau cu care are anumite dificultăți. Fazan este un joc ideal pentru a face mai plăcute momentele atunci când sunteți la cumpărături, călătoriți, gătiți și nu puteți să va jucați altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.