toamna_cupluLuna septembrie a adus odată cu ea temperaturi ceva mai joase, frunze arămii în copaci şi multe idei de întâlniri potrivite pentru vremea schimbătoare de toamnă. Iată câteva idei de întâlniri distractive pe care să le pui în practică în noul sezon:
Întâlnire cu deserturi de sezon

Toamna avem parte de numeroase fructe ce pot face un desert delicios. De la prăjituri zemoase, la tarte fructate şi până la plăcinte frumos-mirositoare, le puteţi găsi pe toate în restaurante şi cofetării. Puteţi alege un restaurant sau un pub discret, intim, unde puteţi savura deserturile împreună. Comandaţi câte o felie din fiecare prăjitură care vă face cu ochiul şi mâncaţi-le împreună.

Zilele oraşelor, festivaluri
Mai ales la începutul anotimpului au loc destule festivaluri şi evenimente în aer liber, la care iau parte şi mici întreprinzători, ce vând produse eco sau bio din propria grădină. Cumpăraţi ingredientele care vă sunt pe plac şi apoi gătiţi împreună o cină delicioasă.

La meci
Au loc meciuri de fotbal (rugby sau alte sporturi) în fiecare săptămână, aşa că aveţi o grămadă de opţiuni. Mergeţi împreună la un meci, simţiţi atmosfera, cântaţi cu fanii înfocaţi şi bucuraţi-vă de victorie. Energia pe care o simţi pe stadion este diferită de alte situaţii în care vei ajunge vreodată, iar adrenalina pe care o veţi simţi amândoi cu siguranţă vă va apropia.

Costume pentru Halloween

Halloweenul nu face parte din cultura românească, însă sunt foarte multe localuri în marile oraşe unde se organizează petreceri cu costume. Dacă vă surâde ideea de petrecere în costum, pregătiţi-vă deja costumaţiile: mergeţi prin magazine, la cumpărături, sau compune-ţi-le cu ce aveţi prin casă – împreună.

Picnic

Cât încă vremea se menţine frumoasă, profitaţi de ea şi ieşiţi la un picnic la apus. Fiecare pregăteşte câte un fel de mâncare – sau ceva de ronţăit – ţi mergeţi în parc cu o pătură călduroasă pe care să staţi. Bucuraţi-vă de culorile frumoase ale toamnei, de frunzele căzute, de ultimele raze călduroase ale soarelui.

Vizitaţi o casă părăsită

Există numeroase locuri în ţară despre care se spune că ar fi bântuite. Aşadar, organizaţi o mică excursie de o zi, într-un weekend, în care să exploraţi un loc bântuit de fantome.

Degustare de bere

Cu siguranţă ai auzit de celebrul Oktoberfest, ce are loc în Germania an de an. Ei bine, nu este cazul să mergeţi chiar până acolo, ci puteţi organiza propria voastră degustare de bere. În marile hipermarketuri se găsesc astfel de băuturi importate din întreaga lume, aşa că aveţi numeroase opţiuni.

Sursa: Unica.ro 

Recomandările redacției