Idriz Batha: „În România sunt trei sau patru echipe de calitate, restul sunt de valoarea celor din Albania”

0
264

Albanezul Idriz Batha, una dintre cele mai importante achiziții estivale a celor de la UTA, este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în momentul de față.

Integralist în acest sezon, albanezul este esențial atât pe faza ofensivă, cât și cea defensivă. Cu toate acestea Idriz vine din campionatul albanez un fotbalul este mult mai permisiv. Acesta a obținut deja trei „galbene”, iar la următorul cartonaș galben va fi suspendat.

Este un lucru normal pentru mine să iau cartonașe galbene. Bineînțeles că mi-aș dori să joc în fiecare meci, dar așa e la fotbal, când iei patru avertismente ești suspendat. Sper, însă, ca acest lucru să nu se întâmple prea curând. Oricum, pentru mine cel mai important este meciul cu Mediașul, ne dorim să câștigăm, de abia apoi ne vom gândi la partida cu Rapidul și dacă eu voi putea juca sau nu”, a declarat Idriz Batha, citat de Prosport.

Albanezul nu pare a fi impresionat de nivelul Ligii I față de nivelul la care se joacă în primul eșalon albanez. Acestea susține că nu sunt foarte mari diferențe, însă fotbalul este mai permisiv.

Nu sunt mari diferențe. Poate, campionatul albanez este bazat mai mult pe aspectul fizic, arbitrii te lasă să joci puțin mai tare. Aici sunt 3-4 echipe cu calitate, dar restul sunt de valoarea celor din Albania. Este greu de spus acum unde poate termina campionatul, eu sper să fim în primele patru la final”, a adăugat albanezul citat de sursa menționată.

Pentru UTA urmează confruntarea de la Mediaș, iar Idriz este convins că poziția din clasament a celro de la Gaz Metan nu reflectă realitatea: „Din punctul meu de vedere, meciul ce urmează este cel mai greu de până acum. Gazul are o echipă bună, am văzut două meciuri de-ale lor. Poziția lor din clasament nu reflectă realitatea, din punctul meu de vedere, va fi ca o finală pentru noi”.

Sursa Foto: Ciprian Petcuț 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.