Claudiu Drăgan, directorul de competiții al Clubului UTA, e printre membrii unei comisii recent înfințate la Casa Fotbalului. „Iedul” e cel mai tânăr component al orga­nismului condus Gheorghe Chivor­chian (Juventus București) și din care mai fac parte Auraș Brașo­veanu (Dacia Unirea Brăila), Telu Stancu (CS Mioveni) și  Marcel Ghergu (Chindia Târgoviște).
Comisia reprezintă cluburile de liga a doua în relația cu Federația Română de Fotbal, iar săptămâna viitoare are programată o primă întrunire.
În altă ordine de idei, clubul UTA a anunțat că unul din principalii furnizori de sisteme de epurare din România a ales să își aducă aportul în drumul Bătrânei Doamne spre performanță. Prin achizițio­narea pachetului Bronze, feco.ro
s-a alăturat sponsorilor echipei și a devenit, astfel, unul din partenerii „alb-roșilor”.
Proaspeții noștri parteneri au confirmat că vor fi alături de echipa fanion al Aradului și pe viitor, pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivelor fixate de club. 2000 de euro este suma pe care feco.ro o va vărsa în conturile clubului conform pachetului achiziționat.

Recomandările redacției