naturaVara s-a terminat, vacanţa a trecut şi ai început deja să te „resimţi” după mâncărurile grase şi condimentate din concediu? Indiferent de motive, burta şi colăceii nu au ce căuta pe corpul tău. Iată câteva ierburi de top care te scapă urgent de burtă, colăcei şi îţi conferă un abdomen plat şi tonifiat.

Mărarul face minuni în reducerea balonării

Mărarul este o plantă care face adevărate minuni când vine vorba de balonare şi digestie defectuoasă. Mărarul se poate servi alături de alte alimente sănătoase ca peştele, mâncăruri cu sos de roşii, supe, tocăniţe şi muştar tip Dijon. Mărarul conţine substanţe care ajută la descompunerea mai rapidă a carbohidraţilor complecşi şi a proteinelor în intestine.

Menta, un ajutor de nădejde pentru colecist

Frunzele de mentă proaspătă ajută organismul să producă mai multă bilă în vezica biliară, ajutând astfel la digestia mai bună a grăsimilor din alimente.

Menta te ajută să arzi grăsimile din zona abdominală mai rapid decât multe cure de slăbire, trebuie doar să ai grijă să nu faci excese.

 

Păpădia şi rădăcina de păpădie, aliaţi în lupta cu toxinele

 

Rădăcina de păpădie din amestecurile pentru ceai face adevărate minuni pentru ficatul tău. Pentru că substanţele active din extractele de păpădie ajută organismul să elimine toxinele şi apa în exces, obţii un abdomen mai plat în timp record şi te alegişi cu o detoxifiere naturală.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției