Ieșire onorabilă din Cupă, cu repriză câștigată: Crișul Chișineu-Criș – Minaur Baia Mare 27-38

0
329

Diferența dintre Liga Florilor și Divizia A este prea mare pentru ca handbalistele de la Crișul Chișineu-Criș să fi putut emite pretenții la calificarea în optimile Cupei României Fan Courier, în fața băimărencelor de la Minaur. În schimb, în fața a 150 de privitori, fetele pregătite de Sebastian Tudor au contribuit la spectacolul de pe parchetul Polivalentei arădene, iar acest lucru s-a întâmplat în special după pauză.
În primele 30 de minute, elevele lui Costică Buceschi au fost destul de autoritare și asta pentru că au vrut să tranșeze fără dureri de cap disputa. Minaur a abordat disputa de pe Mureș inclusiv cu cele două internaționale. extrema dreapta, Sonia Seraficeanu si interul Anca Polocoșer, iar lucrurile erau clare după primul sfert de oră: 13-3 pentru oaspete. Încetul cu încetul, Boldor și colegele sale au lăsat tracul la o parte și au început să fie mai eficiente în atac, dar, chiar și așa, soarta calificării era decisă încă de la pauză.
Partea secundă s-a reluat de la scorul de 9-23, prilej pentru antrenorul vizitatoarelor să ruleze întreg lotul. Astfel, raportul de forțe s-a echilibrat, ba chiar s-a înclinat ușor în favoarea gazdelor, care au cules destule aplauze din tribune în urma fazelor realizate în special pe benzi, prin sârboaica Golusin (aflată la debutul la Crișul), Cherecheși sau Petruse. Ba, mai mult, „alb-albastrele” au și câștigat actul secund cu 18-15, făcând o utilă repetiție pentru meciurile din partea a doua a sezonului Diviziei A. În Cupă, însă, Baia Mare și-a luat biletele pentru faza următoare după 38-27, la Arad.
Primul adversar pe puncte din noul an al Crișului este CS Universitatea de Vest Timi­șoara, sâmbătă, de la ora 12, tot la Sala Sporturilor Victoria. Trupa de Bega e penultima în clasamentul Serie D, acolo unde „alb-albastrele” sunt primele la 4 puncte peste CSM Târgu Mureș.
Formații și marcatoare:
Crișul: Năstasă, Corha, Nemoianu – Popeanu, Klimek (6 goluri), Golusin (5), Cherecheși (4), Petruse (4), Boldor (3), Haidu (3), Vezentan (2), Popeanu, Vrabie.
Minaur: Enache, Măzărache – Seraficeanu (6 goluri), Cârstea (5), Popa (4), Kerekes (4), Tămas (3), Szolosi (3), Lisewska (3), Borș (2), Conache (2), Polocoșer (2), Burlakencho (2), Risankova (2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.