PNL-liștii și USR-iștii care au nenorocit țara prin liberalizarea haotică a pieței de energie, cum remarca BNR, ar prefera ca în numele unui liberalism sălbatic să-i vadă pe români îngropați de vii sub facturi din ce în ce mai mari.

După ce au distrus țara prin insistențele liberalizării aberante a pieței de energie, după ce au dat gaură bugetului de 1 miliard de euro prin achiziția supradimensionată de vaccinuri COVID, cei de la USR ar trebui să fie ultimii care să vorbească despre prețuri și despre echilibre economice, susține senatorul PSD, Eusebiu Pistru.

Pistru consideră că este de-un cinism iresponsabil acuzația deputatului și vicepreședintelui USR că vom ajunge ca guvernul să stabilească preţurile din pix, ca pe vremea comunismului”.

O minimă decență ar fi impus doamnei Prună, fervent partizan al liberalizării sălbatice a pieței energiei, să vadă că interesul public reclamă acut o măsură precum OUG anti-speculă, care creează instrumente mai eficiente de intervenție a statului împotriva celor care profită de această criză, pe seama buzunarului și nenorocirii populației.

USR, odată-n plus, prin atitudinea doamnei Prună, probează nu doar că e decuplat de la problemele oamenilor, dar nici măcar nu are o atitudine logică, rațională.

USR a rămas același partid taliban al scandalului, incapabil de soluții și construcție, mai spune Pistru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției