igasSenatorul de Arad Constantin Traian Igaş, fost ministru de Interne, a cerut demisia ministrului de Interne Radu Stroe, motivând solicitarea cu reacţia întârziată inexplicabil a ministerului în cazul tragediei aviatice din Munţii Apuseni,  tragedie în care şi-au pierdut vieţile pilotul Adrian Iovan şi o studentă la medicină. Traian Igaş impută ministrului de Interne faptul că nu s-a constituit de urgenţă o celulă de criză care să ia deciziile de rigoare pentru coordonarea centrali­zată, unitară, a acţiunilor de salvare. „Ministrul Radu Stroe ar face un gest onorabil prin renunţarea la acest minister”, a declarat Traian Igaş, pentru Ziare.com.

  • Nero spune:

    Ma branconierule, da celula aia de criza de care vorbesti tu, constituita la nivelul MAI, putea stabili, cu exactitate, pozitia avionului? Ca asta/i cheia, ma prostovane, identificarea locului in care a cazut avionul. Daca se realiza acest lucru totul era OK si nu mai cadea niciun cap. Da are MAI capacitatea tehnica de a stabili, cu exactitate, astfel de locatii ? Pai nu are, ma dobitocule si in conditiile astea ca sa faca celula ta de criza?

  • Andy spune:

    Naparca ce esti,tu vorbesti nevertebratule???? Ascunde-te ca si tu faci parte din clica ce ne-a facut sa ajungem unde suntem.Nu te gindesti ca vei fi scuipat pentru relele pe care le-ati facut????

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției