igasSenatorul arădean Constantin Igaş sare la gâtul actualului Guvern şi taxează neînţelegerile publice apărute între anumiţi miniştri şi premierul Ponta.
„De când a preluat a doua guvernare Guvernul Ponta 2 ne ofe­ră zilnic câte o bâlbă. A început cu impozitul forfetar, cu finanţarea spitalelor private, subiecte care au generat dezacorduri atât în interiorul Guvernului cât şi în interiorul USL, între PSD şi PNL, a continuat cu clasa pregătitoare unde premierul Ponta îl contrazice pe ministrul Educaţiei şi a ajuns la greva din CFR unde observăm din nou un dezacord între actualul ministru Fenechiu şi fostul ministru Silaghi care spune ca a lăsat bani pentru salarii, dar pe care ministrul PNL Fenechiu spune că nu îi găseşte. Unde este bunăstarea pe care o promiteau în campania electorală?”, arată Igaş, prin intermediul unui comunicat de presă.
Igaş mai apreciază, că în peri­oada următoare vor avea loc remanieri guvernamentale, care în opinia fostului ministru de Interne sunt binevenite.
„Guvernul trebuie să treacă de neînţelegerile dintre membri cabinetului, să nu se mai contrazică unul pe celălalt şi să îşi facă treaba pentru că în campanie şi-au creionat o agendă bogată în promisiuni. Nu aş vrea să văd un Guvern care, deşi are sprijinul unei majorităţi parlamentare, ne dezvăluie în fiecare zi o nouă neînţelegere între membrii cabinetului Ponta 2. Constat că premie- rul îşi dezaprobă miniştri cu care ar trebui să lucreze îndeaproape pentru că dânsul şi-a făcut echi­pa. Deja a intrat în dezacord cu câţiva dintre ei şi cu siguranţă nu peste mult timp vom asista la primele remanieri care, în opinia mea, sunt binevenite”, mai arată Constantin Igaş.

  • tataie spune:

    Mai Traiane tu nu ai ce sa dai sfaturi pentru ca atunci cind ai fost (o rusine)tu ministru ai facut de rusine Aradul cu ,,perlele,, pe care le scoteai din gura. De realizari ce sa mai zic, tu erai o sluga oarba a lui base.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției