igasConducerea centrală a  PD-L a decis ca parlamentarii partidului să depună la proiectul de buget pe 2013 toate amendamentele pe care repre­zen­tanţii Uniunii Social Liberale le-au depus în timp, în special la proiectul de buget pe anul trecut. „Vrem să scoatem în relief minciunile USL când a fost în opoziţie şi în campanie. Nu i-a interesat niciodată bu­năstarea românilor, ci au urmărit transformarea nemulţumirilor în voturi”, a spus preşedintele PD-L, Vasile Blaga.
El a adăugat că prezentarea bugetului în Parlament nu va mai fi o şuetă televizată, pentru că premierul Victor Ponta trebuie să spună clar cât sunt deficitul, creşterea economică, rata inflaţiei. Senatorul arădean Constantin Traian Igaş spune că decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Naţional al PD-L şi susţine că vrea să dea o mână de ajutor atualului Guvern. „În cadrul Biroului Permanent Naţional al PD-L a fost luată decizia ca PD-L să susţină la proiectul bugetului de stat pe 2013, toate amendamen­tele USL de anul trecut de la proiectul de buget. Încercăm, în acest fel, să dăm o mână de ajutor în actul de guvernare. Vom susţine aceste amendamente care au fost făcute foarte bine”, ne declară Constantin Traian Igaş.
În plus, senatorul arădean spune   că are şi el, la rândul lui, o serie de amendamente pe care doreşte să le susţină. Acestea amendamente nu sunt deloc puţine, ajungând la aproximativ o sută.

  • tataie spune:

    Daca te apuci tu sa faci amendamente sigur iese bugetul strimb!!!!!

  • Radulie spune:

    …da mă bocăneţ , că bine zici. uite o idee de amendament: să fie alocată o sumă frumuşică pentru cumpărarea de arme de calitate care să fie sigure şi precise cînd pleci la bRanconaj…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției