igasSenatorul arădean Constantin Traian Igaş a declarat că nu s-a hotărât încă dacă va candida, sau nu, pentru o nouă funcţie de conducere în PD-L la nivel naţional. „În următoarele zile, după ce mă voi consulta cu organizaţia judeţeană din care fac parte, voi decide asupra viitorului meu politic, dacă îmi voi depune sau nu candidatura pentru o funcţie în partid”, a precizat senatorul arădean.
Pe de altă parte, acesta s-a declarat consternat de ceea se întâmplă acum în partid, susţinând că alegerile pentru şefia formaţiunii s-au desfăşurat absolut corect. „Ca unul care a făcut parte din Comisia de organizare a alegerilor pentru funcţia de preşedinte pot să declar cu mâna pe inimă că alegerile s-au desfăşurat absolut corect, personal neobservând nici un fel de tentativă de fraudare a procesului de vot. Buletinele de vot au fost verificate de reprezentanţii celor trei candidaţi la funcţia de preşedinte, procesele verbale au fost semnate de toţi reprezentanţii acestor candidaţi şi, mai mult, pot să vă spun că toţi cei care au votat au fost verificaţi de către Comisia de alegeri. Inclusiv eu, cu toate că mă cunoştea toată lumea, în momentul în care m-am prezentat pentru a ridica buletinul de vot mi s-a cerut cartea de identitate pentru verificare, acelaşi lucru întâmplându-se cu toţi cei care au votat”, a mai declarat Constantin Traian Igaş.
De asemenea, Traian Igaş afirmă că anunţul lui Traian Băsescu privind despărţirea definitivă de partid îl mâhneşte, declarând că şeful statului trebuia să mai aştepte înainte să facă declaraţii privind Convenţia Naţională şi că nu poate merge pe principiul „Eu te-am făcut, eu te omor”.

Recomandările redacției