Îi râdem în nas virusului: piețele luate cu asalt (galerie foto)

0
5108

Viața își reia cursul firesc. Piețele din Arad, fie că vorbim de cele agroalimentare, Ocska sau piața de mașini, au fost pur și simplu luate cu asalt de către arădenii care au răbdat destul statul în casă. Setea de a ieși s-a văzut din plin, tarabele fiind întoarse pe toate părțile, nu neapărat de interesul pentru produse, cât mai ales de dragul de a simți, palpabil, libertatea.

Comercianții s-au simțit și ei bine, profitând de nevoia oamenilor de a socializa, scăpând poate mai ușor ca niciodată de marfa expusă. Nu mai vorbim de succesul pe care micii și berile l-au avut, mesele de la terase fiind adevărate tronuri pentru cei norocoși. Baiul nu a fost însă prea mare, nici dacă produsele au fost savurate din piciore. Până la urmă, a contat atmosfera.

Hărmălaie a fost și la piața de mașini, unde de abia mai găseai un loc de parcare. Ca în vremurile bune. Doar că de data asta, îngrămădeala și soarele care te plesnea peste ceafă, nu au mai deranjat. Din contră, parcă pandemia de Coronavirus ne-a învățat cât de mult contează să fii printre ai tăi, să te bucuri de libertate și să simți că trăiești.

Foto: Nelu Leac

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.