monicaArădenii vor avea peste câteva zile şansa de a-i revedea pe cei mai îndrăgiţi actori bucureşteni evoluând pe scena Teatrului Clasic Ioan Slavici în „Gaiţele” de Alexandru Kiriţescu, regia Dan Tudor. „Gaiţele” este un spectacol al Teatrului Metropolis din Bucureşti şi are pe afiş nume precum Florina Cercel, Ileana Stana Ionescu, Rodica Po­pescu Bitănescu, Olga Delia Mateescu, Ilinca Goia, Marius Bodochi, Monica Davidescu. Reprezentaţia de la Arad va avea loc marţi, 23 aprilie, de la orele 19. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad la preţul de 125 de lei pentru locurile de la parter şi 100 de lei pentru etajele I, II şi III.
„Suntem trei generaţii de actori în acest spectacol şi aşteptăm pu­blicul de toate vârstele să vină să ne vadă. Generaţia de aur este reprezentată cu cinste de Ileana Stana Ionescu, Florina Cercel, Rodi­ca Popescu Bitănescu, mai suntem noi, câţiva actori aflaţi la vârsta de mijloc şi alţi câţiva foarte tineri. Cred că atât tinerii, cât şi cei din generaţia matură se vor simţi bine să ne vadă. Este un spectacol lucrat cu multă rigoare, pe care l-am jucat şi de câte două sau trei ori pe zi. Un spectacol solicitant, cu mult decor, cu care am hotărât să plecăm în turneu la cererea expresă a publi­cului din ţară şi cu care până acum am avut foarte mult succes.”, ne-a declarat actriţa Monica Davidescu.
La realizarea spectacolului „Gaiţele” au mai participat Corina Grămoşteanu, cea care semnează scenografia şi Vlaicu Golcea – muzica. Spectacolul s-a mai jucat până acum în mai multe oraşe ale ţării şi se pare că a avut parte de fiecare dată de săli pline.

Recomandările redacției