Ilie Cheşa: „Deşi Falcă spunea că e disponibil, internetul de mare viteză funcţionează doar pe hârtie”

0
178

chesaPrimarul Gheorghe Falcă, în luna august,  anunţa că în 30 de locații din municipiu s-au instalat acces-point-uri de internet wireless. Urma ca arădenii să beneficieze de conexiune internet wireless de mare viteză. Primarul Falcă spunea că deja internetul de mare viteză este accesibil deja în centru oraşului. „Din păcate, sistemul nu funcţionează, nu este disponibil pentru arădeni. Proiectul din fonduri europene a costat 218 000 de euro. Este păcat că arădenii nu be­neficiază de acces la internet, deşi primarul Falcă spunea că sistemul este disponibil. Este incorect şi mincinos să se organizeze conferinţe de presă în care să se prezinte aşa-zise proiecte de succes, pentru ca apoi să constatăm că ele funcţionează doar pe hârtie şi în contabilitate. Banii europeni sunt tot bani publici, aşa că este cazul ca municipalitatea să ofere explicaţii. Au trecut patru luni de la prezentarea festivă a proiectului şi nimeni din partea Primăriei Arad nu a prezentat public cauzele pentru care sistemul nu funcţionează. În loc să se plimbe prin ţară pentru întâlniri politice, Gheorghe Falcă ar face mai bine să se ocupe de treburile Primăriei, de modul în care sunt utilizaţii banii publici, banii europeni care sunt alocaţi pentru arădeni, nu pentru campanii de imagine fără acoperire în realitate” a spus Ilie Cheşa, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad.
De la Biroul de presă al Primăriei s-a spus că: „Sunt cifre care arată că arădenii au primit foarte bine siste­mul Hotspots și se bucură de  benefi­ciile acestui proiect pe care noi l-am realizat pentru cetățeni, aducând în Arad fonduri europene”.
Cert este faptul că făcând un sondaj printre utilizatorii de internet în…mişcare, marea majoritate a spus că nici pomeneală de mare viteză.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.