Partidul Social Democrat Arad și-a ales noul președinte al organizației municipale. Ilie Cheșa, care ocupă și funcția de viceprimar al Aradului, a fost ales în unanimitate.

Biroul Permanent Județean al PSD Arad s-a întrunit sâmbătă dimineața, la Chișineu-Criș, într-o ședință de analiză. Printre punctele aflate pe ordinea de zi s-a numărat și alegerea noului președinte al organizației municipale, Ilie Cheșa fiind votat în unanimitate pentru a prelua această funcție.

„Mulțumesc colegilor din PSD Arad, care astăzi, în ședința Biroului județean desfășurat la Chișineu-Criș, mi-au acordat votul lor, în unanimitate, pentru funcția de președinte al organizației municipale. Este o mare responsabilitate, pe care am decis să mi-o asum în urma discuțiilor pe care le-am avut cu președintele PSD Arad Mihai Fifor, cu președintele executiv Florin Tripa și cu senatorul Eusebiu Pistru, care m-au asigurat de tot sprijinul lor.
Nu va fi ușor, dar niciodată nu am fugit de muncă și sunt pregătit să reconstruiesc, alături de colegii mei, organizația municipală a PSD Arad, care va avea ca obiectiv să câștige alegerile în 2024, fie că vorbim de cele locale, parlamentare sau prezidențiale“
, ne-a declarat Ilie Cheșa.

Recomandările redacției