chesa 1PSD Arad salută semnarea contractului pentru pistele de biciclete în municipiul Arad. „În sfârşit, după aproape zece ani de mandat Gheorghe Falcă, apar premisele realizării unor piste pentru biciclişti. A fost nevoie de ani de presiuni din partea arădenilor, a organizaţiilor non-guvernamentale, a partidelor politice, pentru sem­na­rea unui contract care să permită demararea lucrărilor. Din păcate, parcă este un blestem al administra­ţiei PD-L: orice obiectiv se realizează, are costuri nejustificat de mari. Rea­lizarea pistelor pentru biciclete nu presupun costuri mari de realizare, este vorba în cea mai mare parte de a trasa spaţii delimitate pe zone deja asfaltate. Pentru 12,5 kilometri de piste, arădenii vor plăti peste 1,2 milioane de euro, fără TVA! Ca o comparaţie, un kilometru  de autostradă – lucrare infinit mai complexă – costă în jur de şase milioane de euro! Culmea tupeului, ni se spune că suma preconizată iniţial pentru pistele des­tinate bicicliştilor era de peste două milioane de euro”, spune Ilie Cheşa, prim-vicepreşedinte PSD Arad.
Social-democraţii consideră că prin suma alocată, se puteau realiza piste de biciclete care să lege şi celelalte cartiere de cea proiectată, în special cartierul Aurel Vlaicu. Ei cred că pentru realizarea pistelor de biciclete nu este nevoie de resurse foarte importante – doar de bunăvoinţă, puţină inteligenţă şi sume de bani decente. „Cerem administraţiei locale să nu mai aştepte alţi zece ani pentru a realiza piste pentru biciclete şi în celelalte cartiere. Cu puţin spirit gospodăresc, pistele pot fi realizate repede şi ieftin”, conchide Cheşa.
(G.C.)

 • Andrei spune:

  Doar Falca are nevoie de 1 mil de euro sa traseze niste linii prin oras, dar vorba aia, nici macar hainele de pe el nu pot fi justificate din salariul de primar

 • Jimmy spune:

  Falcone strikes again!

 • Miha spune:

  Pentru Falca, probabil, orice sub 1 milion e nerentabil, trebuie sa ciuguleasca si el de undeva

 • tga spune:

  Daca la Falca nu-i ajunge 1 mil de euro sa traseze niste linii in tot orasul, noi cum dracu traim cu minimul pe economie …….

 • I .M. spune:

  Dupa 10 ani s-a trezit sa le faca si acum cu costuri de ne crede prosti …… Rusine!

 • Andreea spune:

  Mai ramane sa ne zica peste un an ca mai trebuie inca 1 milion de euro sa traseze piste si in restul orasului. Ce nesimtit!

 • Marcelino spune:

  foarte bine punctat! da-l dreacu de hot, numa sa fure stie!

 • miki spune:

  Face ce face primarul si tot supraevalueaza lucrarile. Asta stie sa faca cel mai bine administratia PD_L, din pacate pe cat de scumpe sunt lucrarile la fel sunt si de prost realizate.

 • Sergiu Ardelean spune:

  Falca este un om de nik care nu stie numa sa fure si in plus el minte pe toata lumea asa a facut si la alegeri ca promite ca face si pana la urma nimik sa-l ia dracu se mincinos

 • albis spune:

  Foarte bine punctat!!! Iar despre Falca nu spunem nimic pt ca toata lunea stie ca este cel mai mare mincinos!!!

 • L Ratiu spune:

  Asteptam cu nerabdare aceste piste pentru biciclete care cu siguranta puteau fi realizate si mai din timp daca exista putin mai mult interes din partea autoritatilor locale. Vecinii nostrii unguri au piste de pbciclete care leaga chiar si localitatile intre ele.
  Si asa suntem o tara de oameni bolnavi datorita sistemului de sanatate. Avind aceasta posibilitatea de a practica acest sport cu siguranta vom devein mai sanatosi atat fizic cat si psihic.
  Spor la treaba si asteptam cu nerabdare inaugurarea !

 • arad spune:

  Mai mergeti dracului de comunisti Uselisti imputiti cu propaganda voastra mincinoasa avem un primar extraordinar in Arad in loc sa il apreciati voi il dispretuiti ,va meritati soarta fratilor ! E problema mare cand se face ceva ,dar voi gunoaiele care ati taiat toate fondurile pentru arad numa sa comentati stiti

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției