Ilie Stoican: „Pentru Giarmata e un lucru mare să învingă UTA!”

0
177

stoicanConștienți că utiștii îi vor ataca, cei de la Giarmata au apelat la tactica brevetată cândva de Florin Halagian sub denumirea „Focul la ei!”. Timișenii au beneficiat de o linie de mijloc dispusă la efort, de un atacant  – Beloescu – capabil să producă panică în ciuda unui fizic aparent fragil, iar în defensivă
experimentatul Cristian Dancia a fost turnul de control care a rezolvat o serie de atacuri arădene grație unui plasament excelent. La final, a fost bucurie mare în vestiarul gazdelor, de unde se auzea clasicul „să vină banii la băieți!”
„Meci foarte greu, mai ales cu UTA, cea mai bună echipă din serie, după părerea mea. Nu știu dacă va fi și la final așa, dar am urmărit două-trei meciuri. și mi-a plăcut. La așa meci, mobilizarea contează mai mult decât valoarea. Băieții au fost motivați și merită felicitări”, a spus Ilie Stoican, secundul lui Călin Cojocaru.
Giarmata a fost oscilantă în debut de sezon. Diarra (și el azi printre remarcații meciului) și colegii săi au învins Pandurii, apoi au capotat la Sebiș. Au pierdut, din nou, cu Filiași, dar și-au revenit în ultimele meciuri, venind cu un punct de la Lugoj și cu victorie de la Mehedinți. „Cu Filiași, acolo s-a rupt pentru noi, până în minutul 30 n-au ajuns la poartă, apoi ne-am dat autogol și ne-au prins când încercam să egalăm. Păcat că sunt mulți tineri și au oscilații de formă. Dacă pierzi și ești motivat, nu se supără nimeni. Azi, prin muncă prin dă­ruire, am reușit să câștigăm. Pentru Giarmata e un lucru mare să învingă UTA”, a remarcat fostul fotba­list al lui Poli Timișoara și al UMT-ului.
Stoican a avut și o experiență arădeană, în prima parte a anilor 2000, la ACU. „Îi salut pe toți prietenii mei din Arad!”, a transmis cel poreclit „Piticul” pe când juca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.