Imagine inedită: ,,La soare te puteai uita, dar la ea ba”

1
4539

Zilnic, se pare, avem parte de imagini inedite în Arad. Cu doar câteva ore în urmă, un arădean a reușit să surprindă cu o astfel de imagine care a lăsat trecătorii cu gurile căscate. Comentariile au început imediat să ,,curgă”. O mașină considerată ,,de lux” a fost parcată în plin centrul orașului, în fața unui schimb valutar, pe trecera de pietoni. Pe lângă parcarea ,,dezastruoasă” mașina a surprins și prin aspectul ei suficient de aurit încât să ia privirile trecătorilor.

,,Cu puțin timp în urmă. Era la casa de schimb să hamaneteze hAURUL. Numere de bucale – bifat, culoare aurie – bifat, mașina de viteză – bifat, parcat pe trecerea de pietoni – este. Oare ce ar mai fi de spus?

Un clasic în viață. Să fie primit! Când ai o astfel de mașină ar trebui să ceară să-i facem bandă separată, proprie”, scria tânărul care a surprins bolidul parcat pe centru.

Ne întrebăm unde a fost vigilenta ,,tanti Rodi”? Sau poate nu-i plac bolizii de lux și preferă doar mașinile salariaților care lucrează în centrul orașului.

Sursă foto: facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.