Imaginea groazei: zeci de ambulanțe stau în coadă la UPU Arad (video)

0
10549

Imagini șocante au fost surprinse astăzi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, acolo unde zeci de ambulanțe așteaptă într-o coadă ajunsă până peste porțile de intrare ale spitalului și totul pentru că situația privind îmbolnăvirile cu Covid-19 din județ este din ce în ce mai rea. 

Municipiul nostru înregistrează astăzi o incidență de 7,81 de cazuri la mia de locuitori, lucru nemaiîntâlnit nici într-un alt val al pandemiei de Covid-19.

De la ultima raportare, astăzi se numără alte 297 de infectări noi și încă opt decese cauzate de virusul Sars-Cov-2.

Majoritatea pacienților ajunși astăzi la spital sunt nevaccinați, de altfel, ca în majoritatea cazurilor, ceea ce este îngrijorător, după spusele medicilor, dar și ale funcționarilor publici arădeni.

„Credeți sau nu credeți în Covid, vă puteți îmbolnăvi! Aceste imagini au fost realizate dimineață, la Spitalul Județean Arad. Sunt zeci de ambulanțe în așteptare, cu pacienți care acuză simptome de Covid. Majoritatea sunt nevaccinați. Apelez încă o dată la dumneavoastră să vă protejați sănătatea, să îi protejați pe cei care vă sunt dragi și să profitați de vaccinarea gratuită! În cazul în care aveți simptome specifice bolii, anunțati imediat medicul de familie, nu așteptați ca starea să se agraveze! ”, a scris Iustin Cionca pe pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.