Imaginea zilei: Să ne minunăm! Așa arată un proces verbal redactat de un polițist

3
1029

Hârtia din imagine nu am găsit-o pe undeva, aruncată pe jos de un bebeluș care a mâzgălit ceva cu pixul. Nu este nici un exercițiu de scriere a unor litere cu piciorul. Este pur și simplu un proces verbal redactat de către șeful de post al poliției din comuna arădeană, Brazii. Magyar Csaba, polițistul din Brazii, are însă mare noroc cu „inteligibilul“ scris. Dacă s-ar înțelege ce scrie, atunci ar dispărea complet logica din procesul verbal. În acest fel, însă este lăsată o umbră de incertitudine în ceea ce privește conținutul. Asta pentru că, în urma unor adevărate și profunde analize de laborator, și cercetare științifică, adică după ce reușești să descifrezi scrisul, te izbește o altă nelămurire. Și astfel te vezi nevoit să intri înapoi în laborator, să apelezi din nou la cercetarea științifică pentru a desluși logica de pe foaia scoasă din buzunarul domnului polițist Magyar Csaba. „Nu a asigurat (n.red. firma de deszăpezire) vizibilitatea drumului public în sensul că nu a acționat pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și gheață de pe partea carosabilului pe Drumul Județean 708, pe raza tronsonului Brazii-Mădrigești. Martorul asistent: temperatura scăzută, nu se afla nimeni pe stradă“.

Pentru că știm că este nevoie, lămurim: este vorba despre o amendă aplicată cu mare… grabă de către Magyar Csaba firmei care se ocupă de deszăpezirea drumurilor din județ. Amenda este dată pentru o stradă, dar și pentru un drum care nu se află în aria de activitate a firmei amendate. De asemenea, firma a mai fost urecheată și pentru aerul rece de afară, precum și pentru solitudinea străzii.

Ca o concluzie, deși se știe foarte bine ce anume nu are margini, procesul verbal al domnului polițist de la Brazii ar putea constitui un veritabil material didactic pentru studenții Academiei de Poliție. În sensul, că… Așa nu!

3 COMENTARII

  1. Politistul o fi de vina ca in fiecare an cand vine zapada nu se curata drumul?? Felicitari lui. Spune un locuitor din zona care circula cu masina pe drumul respectiv si nu este curatat de marea firma ” Palcu”. Dar cum vad se cam sterg comentariile pe aici..sa nu cumva sa supere Imparatia sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.