Imagini de groază la Căprioara: Bătrânii sunt sedați, înfometați și fără medicamente

0
1996

Zilele trecute, au apărut în spațiu public, imagini de groază de la un cămin de bătrâni din județul Arad. La Căminul ce se află în localitatea Căprioara, comuna Săvârșin, se pare că oamenii sunt ținuți flămânzi, murdari și cu răni netratate.

Imaginile terifiante, au fost postate pe o rețea de socializare, de către un senator din Arad și sunt cu adevărat șocante pentru vremurile în care trăim. Locul arăta ca o casă a groazei. Bunicii sunt tratați cu dispreț și indiferență, chiar maltratați, supuși unor chinuri groaznice de către unii dintre angajați.

Oamenii nu beneficiază de îngrijire medicală de specialitate şi nu au condiţii minime de igienă.

Conducerea azilului este acuzată că nu le administrează medicamentele corespunzător şi nu se ţine cont de regimul alimentar al bătrânilor. Aceștia fiind sedaţi, tocmai să nu mai solicite hrană seara și să nu îi mai deranjeze pe angajați. Centrul în care sunt ținuți bătrânii în condiții improprii, este construit prin fonduri europene, în cadrul unui proiect depus pe măsura 322.

Senatorul arădean, cere autorităților îndreptățite să facă o anchetă la Căminul de bătrâni din localitatea Căprioara și să se ia măsurile necesare, pentru rezolvarea situației. Iar persoanele responsabile pentru dezastrul si haosul care a fost creat la acest cămin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.