Imagini din războiul Regiei Drumurilor… cu drumurile

0
565

Urmează să vă prezint imagini din zona palustră de la intrarea în O.C.P.I.A (Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Arad). Pe acolo oamenii neavizați circulă prudenți, ca pe un teren minat, fără cizme de cauciuc, şi fac balet în pantofi de oraș, să ocolească băltoacele.

Un drum uitat de Dumnezeu, chiar dacă îngreunează accesul și la biserică. Ceva groaznic, noroi, nisip, gropi, și apă de ploaie, toate împreună amestecate de cauciucuri și tălpile oamenilor.  Un iad palustru situat pe  SPLAIUL GENERAL MAGHERU, pe faleza Mureșului, locul cel mai elegant, o perlă urbanistică a Aradului, locul ce prin denumire  -SPLAI – înseamnă mal al unei ape înălțat, întărit și pietruit sau pavat;  stradă amenajată pe acest mal.

Dacă mai adaug, cu riscul de a provoca frisoane, că pe aici trec spre Oficiu, persoane străine, venite de peste mări și țări să-și legalizeze moștenirile,  vă închipuiți cum împreună cu copia după C.F. duc cu ei peste hotare și niște impresii de-a dreptul penibile.

Frisoane fac cei responsabili, probabil și CLM Arad, pentru impresia nefastă pe care  o lasă străinilor asemenea mocirlă. Că trec credincioșii la biserică, ori arădenii spre Oficiu, mai treacă meargă, merge și așa, dar străinii…ne merge buhul, ajungem de pomină. Rău este și faptul că un capăt al trotuarului este blocat de noroaiele de la șantierul unui prea frumos bloc.

Așadar, să lăsăm imaginile să vorbească în locul meu.

Pentru asemenea neglijențe se pot găsi nenumărate motive, dar, stimați consilieri CLM, nici măcar o scuză.

buji1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.