UPDATE: Prejudiciul cauzat bancomatului din municipiul Arad este de aproximativ 300.000 de lei, iar cel din Timiș este de 70.000 de lei. 

 

Clădirea în care este situată banca al cărei bancomat a fost aruncat în aer s-ar putea prăbuși. 

Două bancomate au fost aruncate în aer noaptea trecută, la Arad și în Timiș,- în localitatea Belinț. Hoții au reușit să fure banii.

Un nou caz în care un bancomat este spart de hoți cu ajutorul explozibilului. Un ATM din Arad a fost aruncat în aer și hoții au reușit să fure banii. Nu e prima oară când se întâmplă asta la Arad. Un caz asemănător a avut loc și în Timiș, tot noaptea trecută.

Polițiștii sunt la fața locului chiar în aceste momente pentru a face cercetări.

Structura de rezistență a clădirii va fi verificată de experți pentru a vedea dacă există vreun pericol.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „în această noapte, în jurul orei 03:20, IPJ Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timișorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Acesta este cel de-al patrulea furt asupra bacomantelor care are loc în ultimul an la Arad. Hoții au fost prinși doar într-un singur caz.

Caz similar și în județul Timiș unde hoții au folosit explozibil pentru a distruge un alt bancomat, scrie realitatea.net. Și în acest caz ei ar fi reușit să plece cu casetele de bani.

 

 

Recomandările redacției