„Împăratul” Uțu Rohozneanu a fost prins în București încercând să vândă pastile MDMA (VIDEO)

0
757

Uțu Rohozneanu, alături de alți doi inculpați, a fost arestat preventiv în București, ca urmare a faptului că a fost prins în flagrant încercând să vândă aproape 2.500 de pastile ecstasy. Trei persoane sunt acuzate de trafic cu droguri de mare risc și au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore de către procurorii DIICOT, ulterior fiind arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unui comunicat, în cursul zilei de duminică procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, după ce unul dintre aceștia a comercializat către ceilalți doi cantitatea de 2.479 de comprimate MDMA (ecstasy). Polițiștii au prins în flagrant pe raza județului Ilfov doi bărbați, în timp ce ar fi transportat 2.479 de comprimate care conțineau MDMA, cu scopul de a le distribui pe piața neagră din București. De asemenea, a fost descoperit și indisponibilizat un pistol cu aer comprimat, supus autorizării.

La scurt timp, a fost prins și cel care ar fi intermediat tranzacția.

Cei trei inculpați au efectuat tranzacții cu droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București.

Potrivit unor surse judiciare, printre cei trei inculpați se numără și Uțu Rohozneanu, supranumit ”Împăratul”.

Luni, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pastilele au fost găsite chiar în mașina interlopului arădean. Numele lui Rohozneanu este legat și de un dosar de trafic de droguri în Spania. Alături de fratele său și de alți complici, ar fi încercat să vândă o cantitate mare de marijuana. Polițiștii români și spanioli au confiscat 355 de kilograme de marijuana. Uțu Rohozneanu e capul celei mai puternice grupări din Arad, clanul Împăratul”.

Nu mai puţin de 28 de persoane care făceau parte din această grupare au fost condamnate în cursul anului 2010. Cei 28 de condamnați în dosarul care a zguduit la acea vreme Aradul au fost acuzaţi de şantaj, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, tentativă de omor calificat, iniţiere şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.