Impozitele şi taxele locale pe anul 2015 sunt supuse la vot în prima şedinţă ordinară a CLM

0
384

clm1Consilierii locali au fost convocaţi în prima şedinţă ordinară din acest an, care va avea loc miercuri şi care are cinci proiecte pe ordi­nea de zi printre care şi cel privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2015.
Potrivit proiectului taxele şi impozitele locale vor rămâne la acelaşi nivel ca şi în 2014, modificări operând-se în cazul câtorva străzi, sau cartiere mici private, care fie au fost trecute în altă zonă de impozitare a terenurilor şi a clădirilor, fie, fiind cartiere noi, au fost introduse în zona corespunzătoare dotărilor edilitare existente.
Impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport, taxele pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor, pentru folo­- sirea mijloacelor de reclamă şi publicitate, taxa pentru ocuparea domeniului public, toate au rămas la acelaşi nivel.
De asemenea, pe ordinea de zi se mai găseşte proiectul de ho­tărâre cu privire la aprobarea  Studiului de Fezabilitate „Reabilita­- rea reţelei de transport şi distri­buţie a energiei termice (termo­ficare) în Arad şi transformarea punctului termic din Cartierul Aradul Nou”.
Consilierii locali vor mai supune votului proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii Teodor Botiş unei străzi din municipiul Arad, cartier I. G. Duca şi proiectul de hotărâre privind atribuirea de denumire de stradă în municipiul Arad, în Cartierul Bujac
Totodată, pe ordinea de zi se mai află proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) şi a Regulamentului local de Urbanism aferent (RLU) „Zonă rezidenţială” Str. Arh. Milan Tabacovici F.N. Municipiul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.