Impresii de la Festivalul Internaţional de Teatru al Ţărilor Balcanice

0
262

ACTORI OTEchipa „Orchestrei Titanic“ s-a întors de la Festivalul Internaţional de Teatru al Ţărilor Balcanice „Balkan Breeze“, dar ecourile acestui turneu nu s-au stins încă. Iată impresiile celor cinci actori care au reprezentat Aradul şi România, precum şi rândurile transmise de managerul Teatrului Regional Bursa.

Carmen Vlaga Bogdan

Festivalul, oamenii, echipa din Arad, tot… Nu am cuvinte… totul e în suflet… acolo va rămâne… emoţie… frumuseţe… şi zâmbet în suflet.

 

Zoltan Lovas

Acasă, ca şi sentiment. Asta am simţit eu. O stare de bine, de frumos, de oameni deschişi, de o altfel de civilizaţie şi cultură. Albastrul profund, aerul pe care îl respiri altfel, parcă cu toţi porii sufletului. A fost un Bine atât de intens, încât nu am simţit depărtarea.

 

Ioan Peter

Contactul cu o lume nouă, cu un public total diferit, cu un alt stil de viaţă nu poate fi decât o experienţă imperială. Mă bucur că totul a funţionat la maxim.

 

Alex Mărgineanu

Ospitalitatea, modestia, relaxarea, omenia sunt câteva dintre cuvintele care ar descrie sentimentul cu care am plecat din Bursa.

 

Bogdan Costea

Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad a avut onoarea să reprezinte oraşul Arad şi România, în contextul prezenţei la un eveniment cultural remarcabil. Aplauzele şi căldura publicului de la festivalul de teatru din Bursa ne-au dat încrederea reuşitei pe deplin a participării noastre. Transmit in numele intregii echipe a teatrului arădean, felicitări şi succes pe mai departe prietenilor noştri de la Teatrul Devlet Tiyatrolari Bursa, Turcia, iar această ocazie ne-a dat certitudinea închegării unei relatţi de colaborare multiplă pentru anii ce vin.

 

Arzu Tan Bayraktutan – managerul Teatrului Regional Bursa

Doresc să mulţumesc călduros Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad pentru participarea la Festivalul Internaţional de Teatru al Ţărilor Balcanice. Spectacolul vostru a avut un real succes şi echipa noastră speră că veţi lua în considerare şi participări viitoare la festivalurile din Ankara şi Istanbul (dar, vă rugăm să nu uitaţi de noi!). Vă rog să transmiteţi salutul nostru călduros tuturor mebrilor teatrului vostru!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.