În această seară UTA se duelează cu Universitatea Craiova

0
114

Runda a 28-a programează întâlnirea dintre „Ştiinţa” şi „Bătrăna Doamnă”, un duel care duce mai departe poveştile scrise de-a lungul timpului, printre alţii, de către Constantin Sfîrlogea, Ion Oblemenco, Costică Ştefănescu, Ilie Balaci, Sorin Cârţu, respectiv Flavius Domide, Mircea Axente, Florian Dumitrescu, Ladislau Broşovschi sau Iosif Lereter.

Șapte victorii, trei remize şi trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de Universitatea Craiova pe teren propriu în acest sezon.

Gruparea alb-albastră a marcat cel puţin un gol în nouă dintre cele 13 jocuri disputate „acasă” în ediţia curentă.

Arădenii au impresionat în campionatul actual, în special, prin evoluţiile din deplasare. Aceştia au izbutit „afară” șapte succese şi patru rezultate de egalitate în 13 jocuri. UTA a înscris cel puţin un gol în 11 dintre cele 13 partide jucate pe teren advers, prezinta LPF pe site-ul oficial.

Suntem în fața unui nou meci împotriva unei echipe care se bate pentru câștigarea titlului de campioană. Craiova e o echipă puternică, are jucători valoroși, de echipă națională, și beneficiază de condiții foarte bune pentru a se lupta la acest obiectiv. Dar avem încredere că putem face un rezultat bun. Știm că nu va fi ușor, suntem conștienți că trebuie să ne ridicăm nivelul. Nu avem cum să scoatem un rezultat bun dacă ne prezentăm cum ne-am prezentat în ultima etapă, în fața celor de la FCSB în multe momente, din păcate. În timpul foarte scurt trecut de atunci am încercat, cel puțin teoretic, să analizăm și să punctăm lucrurile care n-au funcționat. Avem încredere că putem să ne ridicăm nivelul jocului și să sperăm la un rezultat bun”, a anticipat antrenorul principal Laszlo Balint, completat de Vali Buhăcianu: Ne așteaptă un meci greu, dar cu siguranță vom da totul pentru a obține victoria”.

Cea mai recentă întâlnire directă din Liga 1 a avut loc pe 14 decembrie 2020, UTA Arad – Universitatea Craiova 1-2, goluri înscrise de V. Buhăcianu, respectiv Al. Cicâldău şi R. Ofosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.