În această seară UTA se va duela cu FC Botoșani

0
176

Returul stagiunii 2020-2021 din Liga I a trecut în a doua jumătate, runda cu numărul XXIV aduce pe arena „Francisc Neuman“ echipa FC Botoșani . Cu o doză de avantaj moral oferită de victoria din tur, utiștii sunt determinați să dea ce au mai bun pentru a opri șirul de meciuri fără succes de pe teren propriu.

Condițiile sunt delicate și de această dată, după ce coronavirusul a afectat inclusiv banca tehnică, în cursul săptămânii trecute . „Ne așteaptă un meci dificil și din pricina situației existente în acest moment. O victorie ar însemna o descătușare pe care o așteptăm”, a indicat team-managerul Dorin Stana.

Suntem pregătiți. Ca în cazul oricărui meci de Liga I, vrem să câștigăm, mergem la victorie. Întâlnim un oponent destul de puternic, Botoșaniul a arătat o formă, dar cu lotul pe care-l avem acum și cu rezolvarea mai multor probleme, sper că vom lua cele trei puncte. Și cred în acest lucru”, a punctat și cel mai proaspăt utist, Andrei Peteleu.

UTA – Botoșani se joacă în această seară de la 17:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Florin Andrei (Tg. Mureș) – Adrian Popescu (Craiova), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare). Observator de arbitri: Iosif Olah (Sf. Gheorghe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.