Astăzi, începând cu ora 18, arădenii sunt invitați să ia parte la mult așteptata festivitate de aprindere a luminițelor care împodobesc Bradul de Crăciun din centrul Aradului.
Evenimentul festiv pregătit de Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură va cuprinde atât un program de colinde și cântece de iarnă cât și un concert Andreea Bălan.  Artista prezintă la Arad, chiar în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, noul ei show, Fantezia de Iarnă, special creat pentru această perioadă a anului.
Nelipsit de la întâlnirea cu cei mici, Moș Nicolae va veni cu o desagă plină de surprize. Nu mai puțin de 3.000 de pachețele au fost pregătite și în acest an pentru micuții care vor participa la deja tradiționala festivitate de aprindere a Pomului de Crăciun.
Recoltat din ținutul Sebeșului, bradul a ajuns sâmbătă seara la Arad și a fost instalat pe platoul din fața Palatului Administrativ. Odată împodobit, falnicul brad de aproximativ 20 de metri, va întregi tabloul de sărbătoare pe care-l oferă, zilele acestea,  orașul.
(G.A.)

Recomandările redacției