În Arad școala online este evaluată de către părinți

0
698

Pentru a dialoga permanent cu toți cei care iau parte la activitatea educațională a elevilor, Inspectoratul Școlar Județean Arad a creat un chestionar adresat tuturor părinților elevilor din municipiul și județul Arad, pentru a obține un feedback punctual și realist cu privire la modul în carte se desfășoară programul școlar în varianta online. Astfel, în perioada 11 martie-3 aprilie, această inițiativă a stârnit interesul unui mare număr de părinți.

Chestionarele arată că această colaborarea dintre elevi, profesori și părinți este un foarte bună în această perioada de distanțare socială.

Acest lucru nu poate decât să ne bucure și profit de această ocazie pentru a-i felicita pe toți colegii, cadre didactice care s-au implicat cu profesionalism și dedicație în adaptarea resurselor educaționale la mediul online, în această perioadă dificilă pentru toată lumea. La finalul perioadei de după vacanță, vom face o noua analiză pe baza unui nou chestionar adresat părinților elevilor noștri. Analiza actuală arată că 50,3% dintre părinți se declară foarte mulțumiți, iar 44,1% sunt mulțumiți de această colaborare“, a declarat inspectorul școlar general, prof. Marius Göndör.

Aproximativ 15.000 de chestionare au fost completate, iar răspunsurile acestora arată faptul că majoritatea părinților (88,6%) au avut posibilitatea de a asigura copiilor accesul și participarea la activitățile online organizate de școală, în contextul actual. De asemenea, 86,3% dintre respondenți de declară interesați nu numai de asigurarea tuturor condițiilor tehnice necesare învățării online, dar și de stimularea motivației proprii pentru învățare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.