petcutDe ziua sa, Mihai Petcuț și-a văzut echipa triumfând pentru prima oară în noua stagiune, chiar dacă vorbim despre o partidă amicală. La Șofronea, Național Sebiș s-a impus cu 4-2, prin reușitele semnate Bozian (2) și Blănaru (2), respectiv Olariu și C. Popa.
Divizionara a treia a avut din nou mulți jucători în probe, în special juniori, dar nu a contat pe trei dintre piesele de bază care s-au resimțit după meciul de Cupă de miercuri: Ban (entorsă la gleznă), Miron (dureri la spate) și Coțan (contractură musculară). „În condițiile în care am contat doar pe 6-7 seniori și ne aflăm încă la începutul pregătirii a fost un test destul de reușit. Sigur, încă așteptăm să ne completăm lotul cu măcar 3-4 fotbaliști cu pretenții de Liga a II-a și sper ca asta să se întâmple cel târziu până joi când intrăm în cantonament”, ne-a mărturisit Petcuț, care nu a putut sărbători cum se cuvine a 45-a vară din viață fiindcă fetița sa a fost spitalizată la revenirea dintr-o tabără școlară.
„Îi urez la mulți ani lui Mihai!”, a fost principalul mesaj al lui Roland Balaj după amicalul cu Sebișul. Antrenorul celei mai romantice formații din Liga a IV-a Arad se bucură de revenirea la „vatră” a lui Don și Roman, primul neputând evolua din pricina unei probleme medicale. Nici Liga nu a fost disponibil și asta pentru că este plecat în luna de miere.
La mijlocul săptămânii viitoare, Aqua Vest întâlnește Șimandul, iar Sebișul divizionara a patra bihoreană, Luceafărul Oradea.
Aqua Vest: Brutyo – Roman, Mariș, Gherase, Savin – Sînt, Ursoi, Bodescu, Junc – Bura, Olariu. Au mai jucat: O. Moise, C. Popa, G. Mastecan
Sebiș: Merșca – Cl. Feieș, Buta, Toader, Dumitrescu – Moise, Avădanei, Balint, Highet – Bozian, Blănaru. Au mai jucat: Lazea – Mînecan, Jude, Hecico, Susan, Vecas, Galea.

Recomandările redacției