Administraţia judeţeană continuă să semneze contracte pentru reabilitarea, extinderea ori dotarea Spitalului Jude­ţean, precum şi a altor unităţi medicale. Dacă la începutul acestei săptămâni a fost parafat contractul pentru construcţia unui pavi­lion administrativ la spital, în câteva zile urmează să fie atribuite lucrările pentru reabilitarea şi modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiu.
Licitaţia pentru punerea la punct a imobilului în care funcţionează acest centru a fost începută în luna ianuarie, proiectul de investiţii fiind aprobat de administraţie în luna noiembrie a anului trecut. Clădirea în care îşi desfăşoară acrivitatea centrul este extrem de de­gradată, astfel că reabilitarea acesteia este imperios necesară.
CJA ar urma să cheltuiască peste 170.000 de lei pentru reparaţii capitale la instalaţia electrică a Centrului de Transfuzie Sanguină. Însă pentru ca acest centru să funcţioneze în condiţii optime sunt necesare şi alte lucrări, chiar şi în structura imobilului. Contractul pentru investiţii la Centrul de Transfuzie Sanguină va fi în­che­iat cu o firmă în câteva zile. Astfel şi lucră­rile vor începe primăvara aceasta.

Recomandările redacției