În ce hal arată plaja de la Vama Veche, după marea relaxare! Gunoaie, împrăștiate prin nisip

0
147

Renunţarea la mască în aer li­ber a convins 10.000 de turiști să petreacă weekend-ul la mare. Dintre aceștia, 3.000 au ales Vama Veche. S-au distrat, iar la plecare au rămas în locul lor gunoiale împrăștiate peste tot.
Premierul Florin Cîțu a declarat înainte de marea relaxare că-și va respecta promisiunea și va merge în această vară în Vama Veche. A fost ca un îndemn pentru mulți tineri, care în weekend au dat năvală în această sta­țiune.
Peste 3.000 de persoane au venit să petreacă marea relaxare pe plaja din sudul Litoralului. Doar că bunul simț nu i-a însoțit pe mulți dintre ei. Au aruncat pahare, sticle, doze, ambalaje direct pe nisip sau pe faleză.
„Am venit cu un dor de Vamă imens, ca să ajungem la asta. O ma­re de gu­noaie! Aviz «țăranilor», nu mai fiți țărani. Nu costă nimic să-ți cari mizeria până la cel mai apropiat coș de gunoi. Dezamăgitor!”, a scris Amalia pe pagina de Facebook a stațiunii.
„Să vă fie rușine!”, a postat și Sebastian Țapu. „Bucureșteni, așa faceți și când veniți la munte!”, a atras atenția Costi Stoica.
Gunoaiele au acaparat plaja în condițiile în care autoritățile au pus tomberoane și coșuri de gunoi peste tot. Și nu este un caz singular! După Paște, anagajații Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral au strâns saci întregi de gunoaie de pe plaja din Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.