În Chişineu-Criş şi Nădab se modernizează total iluminatul public

0
482

În aceste zile, în oraşul Chişineu-Criş este în plină desfăşurare o amplă lucrare de interes public: este vorba de investiția „Modernizarea şi eficientizarea sistemului de iluminat public în oraşul Chișineu-Criș, județul Arad”.

Gheorghe Burdan, primarul orașului Chișineu-Criș ne explică succint despre ce este vorba. „Îndată ce am semnat contractul cu firma câştigătoare a licitaţiei (S.C. ELBA-COM S.A.) am făcut toate demersurile pentru începerea cu operativitate a lucrării.

Reabilitarea și modernizarea iluminatului public – în oraș și în satul aparţinător Nădab – este o investiție importantă pentru întreaga noastră comunitate, reprezentând unul dintre criteriile de calitate ale civilizației moderne: se vor înlocui toate corpurile de iluminat vechi cu altele performante – pe led, cu eficiență luminoasă și energetică ridicată; ca noutate, se va instala şi un sistem electronic prin care se va putea regla gradul de luminozitate, ceea ce va duce la o optimizare a consumului de energie electrică; se vor face reabilitări la o parte dintre stâlpi și se vor monta alţii, unde este cazul ş.a. Aceste lucrări se vor realiza pe toate străzile orașului Chișineu-Criș și ale satului Nădab. La ora actuală se lucrează într-un ritm susținut pentru respectarea și, posibil, chiar devansarea termenului contractual .

Precizez că obiectivul de investiții este finanțat și executat integral din bugetul local al orașului Chișineu-Criș” ne preciza în final primarul Gheorghe Burdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.