În ciuda scepticismului medicilor, Mario Iorgulescu s-a trezit din comă

0
552

Mario Iorgulescu s-a trezit. Fiul lui Gino Iorgulescu și-a revenit după ce în urmă cu câteva zile medicii de la Spitalul Universitar de Urgență Elias, erau sceptici în legătură cu starea de sănătatea a acestuia. 

Mario Iorgulescu s-a trezit. Nu știe că a omorât un om

Se pare că miracolul și norocul sunt de partea lui Mario Iorgulescu. Conform redactia.ro, starea de sănătate a fiului președintelui LPF, se îmbunătățește. Potrivit unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, Mario s-a trezit și a reușit să comunice cu părinții săi. Mario Iorgulescu își aduce aminte că a făcut accident, însă familia acestuia a căzut de acord să nu-i comunice momentan faptul că în urma accidentului provocat de el, un tânăr de 24 de ani a murit. Mai mult, conform sursei de mai sus, Gino Iorgulescu vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla șocanta veste.

Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un accident grav

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul unui Aston Martini, un bolid de câteva sute de mii de euro, și a accelerat pedala de accelerație până avea să se oprească într-o altă mașină, care circula, pe contrasens, regulamentar. Din nefericire, șoferul din cealaltă mașină, în vârstă de 24 de ani, tată a doi copii, a murit pe loc. Mario Iorgulescu a supraviețuit accidentului, acesta fiind transportat de urgență la spital. Timp de 10 zile, Mario a fost în stare gravă, iar medicii se așteptau în orice moment ca situația să se înrăutățească.

Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l de alcool pur în sânge ar fi relevat probelor recoltate după accident. Astfel, fiul șefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și poate primi de la 1 la 5 ani de închisoare. În plus, pe numele lui Iorgulescu este un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală, scrie redactia.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.