petrescuMare punct de atracție al rundei  a VI-a, confruntarea de la Chișineu Criș i-a revenit trupei lui Lucian Ciba, care n-a avut la dispoziție patru oameni de bază – Faur, Iaroș, Manga, Fl. Iancu.
Crișul s-a distanțat la 2-0 la puțin după jumătate de oră din meci, cu Heteș (26) și Dema (34) marcatori. Băieții lui Dinu Donca au relansat disputa în ultimul minut al primei reprize, grație reușitei lui Pleșa, actul secund n-a mai adus modificări pe tabela de marcaj și „argentinienii” Crișului s-au bucurat la final. Gazdele au ratat și o lovitură de pedeapsă, contestată de Unirea, care avea să invoce neacordarea uneia în favoarea ei, la ultima fază, acuzând că mingea a fost jucată de unul din fundașii lui Ciba…
„Am avut meci greu. Sântana n-a mai avut șansă și noroc ca în anii trecuți, în timp ce echipa noastră a jucat mai bine, a avut ocazii mai multe și a câștigat”, a punctat Daniel Cherecheș, conducătorul Crișului.
„S-a jucat echilibrat, dar fără ocazii, nici de o parte nici de alta. Noi suntem în luna cadourilor, la fiecare meci facem cadou câte un gol, acum am făcut două. Am încercat să intrăm în joc, am reușit să marcăm, a doua repriză am dominat-o, dar steril. Iar la acea ultimă fază, nu a vrut mușchiul arbitrului să dea penalty. Poate că  ne-a fost frică unii de alții, până la urmă a câștigat echipa care a greșit mai puțin. Trăim din amintiri, din ce am făcut anul trecut, dar nu așa se joacă fotbalul”, a rezumat Dinu Donca, antrenorul Sîntanei.
Crișul: M. Rus – Ciornei, Bărdan, Ignat, C. Iancu, M. Ponta, Petrescu, Voștinar (Cr. Popa), Dema, Heteș (Bragea), Morar.
Unirea: Csurka – Blidar, Paven, Pleșa, Bulboacă, Sîrdea, Mateiu, Giurgiu, Vuin, Bolba (Martin), Ciocan (D. Calancea).
Arbitri: Laurențiu Fodoruț – Gabriel Hărduț, Thomas Junger.
Observatori: Cornel Tiulea, Adrian Lucaci.
S.A.

Recomandările redacției