primar si vice BraziiComuna Brazii se află în sudul Depresiunii Gurahonţ şi este compusă din: Brazii- sat de reşedinţă şi satele Buceava, Şoimuş, Iacobini, Mădrigeşti şi Secaş.
Actualul primar al comunei, Ioan Vesa este la primul său mandat. Acum la început de an şi în prag de primăvară, ne-a destăinuit unele din planurile (şi temerile sale), acum după ce a luat la cunoştinţă, cât de cât, despre situaţia reală din Primărie.
Activităţile şi priorităţile se stabilesc, fireşte, după studierea tuturor    variantelor alături de vicele Nicuşor Vasile Vesa, între cei doi edili existând o colaborare constructivă.
„Am mai spus şi îmi menţin părerea că atunci când nu ai bani eşti ca legat de mâini şi de picioare. Avem o serie de planuri şi priorităţi dar acum nu putem decât să aşteptăm bugetul: cifrele din ele vor hotărî ce şi cum vom face. Vom continua ce am început în 2012; avem proiecte în Secaş, Mădrigeşti, Iacobini şi în Brazii dar… Acum facem un pod de 8 m peste Vale – în Secaş. Avem în plan câteva asfaltări în Mădrigeşti – pe toată lungimea aşezării şi acolo vrem să facem şi trotuare, pe partea stângă mergând spre Slatina de Mureş. Drumul este circulat şi vrem să prevenim unele evenimente rutiere nedorite deoarece acum oamenii sunt tentaţi să circule pe şosea“ – a descris pe scurt primarul din Brazii câteva priorităţi.
Activităţile şi priorităţile se stabilesc, fireşte, printr-o consultare cu vicele Nicuşor Vasile Vesa.

Recomandările redacției