În loc de haine, un bărbat și-a umplut bagajul de călătorie cu țigări

0
457

A plecat la drum fără prea multe bagaje. Un bărbat, cetățean ucrainean, în vârstă de 44 de ani, în loc să își umple valiza cu haine de schimb pentru călătoria ce urma să o facă, a decis că ar putea mult mai ușor să o umple cu țigări și astfel ar fi mult mai câștigat.
Fiind pasager într-un autocar ce călătoarea prin România și era înmatriculat în țara noastră, acesta a ajuns la Punctul de Frontieră Nădlac II- Csanadpalota marți, în jurul orei 3 dimineața.
Ajunși la frontieră, autocarul a fost nevoit să treacă printr-un control mai amănunțit în care au fost verificate toate bagajele pasagerilor. Astfel, după ce câteva bagaje au fost luate la rând, surpriza a și sosit. În momentul deschiderii bagajului cetățeanului ucranean s-a constatat că acesta avea nu mai puțin de 1.967 de pachete de țigări de diferite mărci și nu deținea act pentru nici unul dintre acestea.
Cantitatea de pachete de țigări, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei, a fost confiscată de polițiștii de frontieră și urmează să îl cerceteze pe bărbatul în cauză pentru săvărșirea infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.